Emigranten

Den småländska kusten utforskas

Sverige-resan

Publicerad 2010-04-26 21:33:48 i Allmänt,

Blir inget långt inlägg, har inte mycket tid över till att blogga längre.. Börjar känna mig riktigt hemma här, och även om det var jättekul att träffa familjen och vännerna hemma så längtade jag tillbaka lite.. Jag kanske inte är redo för att flytta hem och börja plugga i höst, får se hur mycket pengar jag kommer ha!

Min helg hemma var mycket mysig, spenderade den med mamma och Olivia, vi döpte valparna och hade filmkväll. (Filmtema, jag valde såklart Fred Astaire och Ginger Rogers. Mamma gick ifrån Vincent och Mia till Neo och Trinity, medans Olivia valde Jack och.. något?)  Hade en dag med Anna och Ingrid på älskade Naam med kycklingsallad, och sedan lite Mamma Mia på kvällen hos Anna. På söndagen så fick jag äntligen träffa pappa,syster och söta Eva, som har vuxit ordentligt och är riktigt stark nu!

Solen värmer här i Cambridge, och resten av veckan ska jag njuta av våra 25 grader och mina syrener! Dessutom så blir det Kick Ass imorgon!Lördag

Publicerad 2010-04-17 17:05:47 i Allmänt,

Idag blev det cykeltur och picknick (jag skiter i hur det stavas) med hela familjen i solskenet! Var över 27 grader i solen idag, vaaaarmt. Så nu är jag sådär gulligt rosa... Eller nåt. I alla fall jättemysigt att cykla längs ån/floden här, så himla vackert. Extra roligt när man också upptäcker hur allt blivit grönt runt om en. Både björkarna och äppelträden har slagit ut.


 

Hatar rubriker.

Publicerad 2010-04-16 17:32:44 i Allmänt,

Hejhopp!

Fredag igen och solen skiner. Jag ägnade dagen till att plugga körteori och gå runt på stan och testade saker jag inte hade råd med. Som denna underbara långklänning.. Kommer saknar alla butiker här med ALLT man vill ha. Slutade med att jag äntligen hittade 2 breda diadem, 2 par solbrillor och en hatt (!!). Även 2 små påsk-presenter till flickorna som kommer hem idag, så det blir myyyskväll.

Nu tänkte jag plugga lite till (och se på Sailor Moon)<3

Publicerad 2010-04-14 00:08:46 i Allmänt,Min stackars älskling är helt slut, och jag kunde inte ens vara där med henne! Men nu är det över och det blev 3 tjejer och 3 killar som är så smååå... Är de framtida Cox, JD, Turk, Carla, Elliott och Leverne kanske? Jag hoppas, kan knappt vänta tills jag får se dem nästa vecka!

Fröken Järnros; SE HIT

Publicerad 2010-04-12 18:26:43 i Allmänt,

JuxJennie är en mycket upptagen student och går inte att få tag på emellan hennes studier, träning, kak-bakande, promenader, familjemiddagar, bloggande, städande, kalkon-ösande(?),så jag gör nu ett sista försök att dela med mig av min information till henne.

Hej Jennie. Jag kommer hem den 22:a april, nästa torsdag faktiskt! På fredagen har Anna tagit ledigt och vi tänkte tillbringa en förhoppningsvis solig dag i vackra Kungsbacka för lite shopping och lunch. Du har ju skola och sådant tråkigt så jag förstår om du inte kan, men det hade varit utomordentligt trevligt om du kunde komma till onsala och dela med dig av ditt sällskap för en kvällspromenad och lite skräpmat tillsammans med oss? Om detta låter lockande så hade jag uppskattat ett enkelt "Ja." på msn.

Med förhoppningar att återse er alla snart <3

Värmen

Publicerad 2010-04-10 17:24:21 i Allmänt,

Älskar känslan av att upptäcka att jag gått runt i t-shirt ute i flera dagar. Det är nu våra emos börjar flockas i slottskogen, stockholmarna växer fast på uteserveringarna och fjortisarna börjar hänga utanför ponde i Onsala. Saknar Sverige under den här årstiden...

Nu:

Publicerad 2010-04-05 22:14:54 i Allmänt,

Ut med Tyfene för att sedan möta upp Essey, Adam och de andra bar-killarna ifrån Jamies! Kommer bli roliiigt


Min ögon-makeup idag dårah.

Inför helgen-shopping...

Publicerad 2010-04-01 15:28:35 i Allmänt,Äter nästan bara frukt när jag är förkyld. Tror att de jämnar upp det faktum att jag nästan aldrig äter något nyttigt för att förhindra förkylningar...

Om

Min profilbild

Julia

En rastlös emigrant som hela tiden vill besöka nya platser och träffa nya människor. Har förflyttat mig från Göteborg till Helsingborg, och sedan vidare till Cambridge. Lever just nu studentliv i Kalmar, denna vackra, småländska storstad. Vem vet vart jag hamnar sen...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela