Emigranten

Den småländska kusten utforskas

Torsdag

Publicerad 2014-03-27 15:58:00 i Allmänt,

Haft tentavecka nu, och har inte riktigt kunnat fokusera på annat.
Men i helgen planerade vi lite inför Paris, och resan börjar närma sig! Ska bli helt fantastiskt, hittat restauranger, sevärdigheter och parker att dricka vin i. Har velat åka tillbaka dit i flera år, bara spendera pengar på mat, dryck och marknader såklart.
 
Det bästa är att jag igår hittade ett bätte hotell lite snabbt, nämligen ett 4stjärnigt, billigare! Så avbokade det gamla. Dessutom så flyger vi med SAS, himla lyxigt då vi får både incheckat bagage (23kg) + handbagage (8kg) helt gratis. Tänker åka dit med halvfull väska och fylla den med franska ostar osv.
 
Något som förgyller mina dagar här i gråa Kalmar:
 
 
SOMMARVÄDER!!

The Roaring 20's

Publicerad 2014-03-18 13:55:43 i Allmänt,

I lördags var det som sagt kalas för Matilda och Camilla som fyllt år. 20tals tema var det, älskart!
Det var otroligt mysigt och trevligt med mycket god plockmat och efterrätt. Till drack vi en massa champagne såklart, vad annars drack man på den tiden. Han gå ut på puben en stund också innan jag ramlade i säng vid 4...
 
 
 
 

Glass

Publicerad 2014-03-12 14:41:12 i Allmänt,

Åh, åt vårens första glass i solskenet... Verkligen den uppmuntran jag behövde denna värdelösa vecka. Jobbigt att växa upp och ha ansvar, vill inte ta några beslut alls! Framtiden är inte alls kul att tänka på just nu.
Något roligt är att jag ska på 20tals fest på lördag. Hoppas jag blir lite mer taggad tills dess.Branäs

Publicerad 2014-03-11 14:45:58 i Allmänt,

Vi var ju på en långweekend med hela min familj nu i helgen eftersom min morfar fyllde 70. Så det var bara att packa bilen och köra upp i landet! Vi överraskade honom allihopa (15st) då han trodde att det bara var han och mormor som skulle åka.
Branäs var fantastiskt vackert, dock lite varmt för årstiden fick jag höra. Men det fanns snö, och det var himla fint väder 2 av dagarna, så vi var jättenöjda. Andra gången i sitt liv engelsmannen åkte nu, men det gick jättebra!
 
Torsdagen anlände vi rätt sent, så vi tog det rätt lugnt. Fredagen bjöd på moln och plusgrader, men då åkte vi lite bräda i alla fall. På kvällen åt vi en stor födelsedagsmiddag och drack massa champagne! Lördagen bjöd på otroligt fint väder, så vi gick upp tidigt och åkte hela dagen. Med paus för öl och bugare förstårs. Sedan såg vi såklart på melodifestivalen. Söndagen blev mest städning och bilåkning hela dagen, men det var skönt att ta sig hela vägen till Kalmar endå.
Mycket god mat och alkohol den här helgen, så det får bli en väääldigt nyttig vecka nu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Julia

En rastlös emigrant som hela tiden vill besöka nya platser och träffa nya människor. Har förflyttat mig från Göteborg till Helsingborg, och sedan vidare till Cambridge. Lever just nu studentliv i Kalmar, denna vackra, småländska storstad. Vem vet vart jag hamnar sen...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela