Emigranten

Den småländska kusten utforskas

Härliga dagar

Publicerad 2013-02-28 14:00:26 i

Soool, och mys. Igår var vi ute och åt, glömde helt av att fota min mat även fast jag vet att mina måltider är så viktiga för er! Så ni får en på våra kaffe och kladdkakan. Nu ska vi ut på promenad, köpa bröd, fika med Camilla och söka lite jobb åt herrn. När det är så här fint väder så måste man vara ute!

Igår var vi på Kalmardagen, men ingen hit precis... Mest riktat till ekonomistudenter, men fick med mycket pengar och godis hem. Så lyckat.
Dålig bloggare...

Publicerad 2013-02-24 19:44:17 i

Det är vad jag är. Men, mycket jobb och plugg denna veckan... Idag var kag på en fin promenad med tjejerna, och imogon kommer Lee hit i en vecka! Vi ska slappa, gå på "Kalmardagen" (största händelsen på hela året), gå ut och fira någon slags årsdag haha, och kanske boka en liten weekend här nu till våren... Det blir en lugnare vecka i alla fall, så ni kommer höra mer ifrån mig. Lovar.

Trååkväder
Kul.

Publicerad 2013-02-20 08:44:10 i

Godmorgon onsdag. Idag (om 20 min) så läggs hemtenran ut som skall in på fredag. Så vi hörs då!Tjoho

Publicerad 2013-02-14 22:21:25 i

Känns lite som fredag idag faktiskt... Idag var vi på exkursion på Öland, tittade på Solliden, diskuterade kulturekonomi osv. Himla trevligt, och väldigt vackert! Sen gick jag till gymmet, och efter det svängde kag förbi Harrys där jag med Camilla och hennes gäng gjorde musik quizet och drack öl.
Vi kom 6a!! Av 15 lag, hur tufft är inte det? Övar vi fler gånger, så kan vi nog vinna någon gång.

Häftigt när snön gjorde landet ljusare än havet och himlen!
Min alla hjärtans dag gåva till mig själv hahaEn helt vanlig onsdag

Publicerad 2013-02-13 17:33:29 i

Vi är inne på dag 2 av vår snöstorm, men det känns helt okej... Läser lite kursböcker och tröstar mig med många kaffe på jobbet. Och så har jag världens bästa bakgrundsbild att muntra upp, som påminner mig om att sommarens härliga utflykter inte är så långt borta!Lördagkväll

Publicerad 2013-02-09 21:19:40 i

Myyyys med Frida och Everlyn här... De tar instagram bilder och så dricker vi vin.


Viktiga helgdagar

Publicerad 2013-02-06 14:56:27 i Mat,

Hade jag inte stått och slått in tusentals pralinaskar med hjärtan på jobbet så hade jag nog inte ens reflekterat över att det är alla hjärtans dag snart...
Däremot så innehåller Februari min absoluta favorit dag på hela året. Fettisdagen. Den får alldelles för lite uppmärksamhet pga av dessa j*vla hjärtan, ja menar, vad kan vara viktigare?!
 
Det är vår belöning för all träning, ångest och hälsokurer i januari, det är vårt; 'Hey, du har varit jätteduktig. Låt oss nu förstöra allt som du byggt upp och äta upp dig till din julvikt igen! Du får 24 timmar på dig att äta alla dessa kalorier som du har undvikit i 2 månader*. I love it. Har redan spanat in dem på konditoriet tvärt över skolan. Skall se hur många jag kan lyckas få i mig under en dag! Lycka.
 
 
Screw you diet. Screw you.

Vårkänslor

Publicerad 2013-02-03 14:50:08 i Kalmar,

Ah, underbar söndag. Inte ofta jag säger det... Har gjort en fin vana denna veckan av att gå och lägga mig tidigt och gå upp tidigt, så idag "sov jag ut" till halv 10. Min promenad förut var härlig, lite vårkänslor nu faktiskt.
 
Nu skall jag äta min hemmagjorda broccolisoppa. Det enda sättet jag kan äta broccoli på. Lite buljong, lätt creme fraiche och citron... Tagga inför måndag!! Eller inte.
 
 
 
 
 
 
 

Puh

Publicerad 2013-02-01 17:33:35 i

Sikken vecka jag haft go vänner... Skall stänga in mig och sova hela helgen nu.
Kommer inte bli så lätt då The Hives spelar på Palace klubben under min lägenhet ikväll. Fantastisk.Om

Min profilbild

Julia

En rastlös emigrant som hela tiden vill besöka nya platser och träffa nya människor. Har förflyttat mig från Göteborg till Helsingborg, och sedan vidare till Cambridge. Lever just nu studentliv i Kalmar, denna vackra, småländska storstad. Vem vet vart jag hamnar sen...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela