Emigranten

Den småländska kusten utforskas

Date night

Publicerad 2013-05-25 00:24:55 i

Gjorde fantastiska lammburgare med mozzarella och hemmagjord salsa. Sen drack vi vin och dansade till Ella Fitzgerald.Härlig, härlig känsla

Publicerad 2013-05-22 12:36:51 i Allmänt,

Vi har tackat ja. Om allt går som det ska så skrivs kontrakt nästa vecka, och inflyttning sker den 1a augusti. En genomgående 2a med morgonsol i köket, stora garderober, kvällssol i vardagsrummet, högt i tak, en genensam stor trädgård och 5 min från min skola. Att den bara ligger ca 10 min från stationen och centrum gör det hela så mycket perfekt. Dessutom så har gatan ett riktigt göteborgs-namn Det gillar vi.
Så fruktansvärt glad!!
 
Hoppas...
 
 
 

Valborg

Publicerad 2013-05-01 17:32:00 i Allmänt,

Min Valborg spenderades med att dricka öl nedanför Kalmar slotts torn, kika på brasan och "bara för barn"- hopptornet i Kalmarsundsparken, för att sedan gå och grilla och äta en lång, härlig middag med fina människor.
 
 
 
 
 
 
 
 

Helgen i Göteborg

Publicerad 2013-05-01 17:25:35 i Människor,

Torsdag till måndag åkte jag tillbaka till Götet (igen.), denna gången för att gå på Galenskaparnas 30års fest med Jäntan och äta middag med Anna&Käll. Det var en helt förträfflig helg, och jag bjuder på varsinn bild ifrån båda kvällarna.


 

 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Julia

En rastlös emigrant som hela tiden vill besöka nya platser och träffa nya människor. Har förflyttat mig från Göteborg till Helsingborg, och sedan vidare till Cambridge. Lever just nu studentliv i Kalmar, denna vackra, småländska storstad. Vem vet vart jag hamnar sen...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela