Emigranten

Den småländska kusten utforskas

Söndag

Publicerad 2013-09-15 12:48:00 i Allmänt,

Imorgon bär det av till Göteborg i några dagar, så idag blir det att packa och studera. Vi har fått i uppdrag av hyresvärden att plocka av äpplena i trädgården, så kanske blir det en äppelpaj ikväll med.
Här är en bild på engelsmannen och från en härlig middag på italiensk restaurang häromveckan. Ernestos i Kalmar, helt okej! Fantastiskt vin.

Välkommen gäst

Publicerad 2013-09-13 17:37:26 i Allmänt,

Vi har en huskatt här som adopterats av våra hyresägare. Denne promenerar fritt mellan de 4 lägenheterna här i huset och älskas av alla. Kommer in och hänger, leker samt sover när han känner för det, och krafsar på dörren när han vill byta. Hur mysig som helst!Dags att ta tag i vardagen!

Publicerad 2013-09-09 17:06:45 i Allmänt,

För första gången i mitt liv så känner jag mig motiverad en måndag! Kan vara för den god natts sömn, kan vara de nya träningskläderna jag fick hem från hm! Eller det faktum att jag tog mig igenom en hel del kurslitteratur idag.

Nu blir det RPM, dags att börja svettas ut all alkohol och mat från i somras.Om

Min profilbild

Julia

En rastlös emigrant som hela tiden vill besöka nya platser och träffa nya människor. Har förflyttat mig från Göteborg till Helsingborg, och sedan vidare till Cambridge. Lever just nu studentliv i Kalmar, denna vackra, småländska storstad. Vem vet vart jag hamnar sen...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela