Emigranten

Den småländska kusten utforskas

Min heliga stund

Publicerad 2013-10-28 21:52:23 i Allmänt,

Måndagar är speciella för mig. Då mjukstartar jag veckan med Downton Abbey och en kväll bara för mig helt enkelt.Dåligt med bloggande då jag har lite mycket seminarien och tentor. Så himla förvirrad och frustrerad av den här kursen vi håller på med nu. Blir så trött på den.

Söndag

Publicerad 2013-10-20 11:26:33 i Allmänt,

Världens godaste mjölk.
Nu ska jag jobba i några timmar, sen hem och undvika resten av denna regniga söndag.

Shopping

Publicerad 2013-10-15 17:16:16 i Allmänt,Det vi tog med oss tillbaka från England...
Jag och engelsmannen tänkte skapa den perfekta barvagnen så småningom med allting som hör till! Vi har börjat så smått med spriten, men har även köpt lite mått, citronskalare, mixer och häftiga vintage glas. Vi har ett antal flaskor kvar till en komplett bar, jag vill också hitta den perfekta vagnen/brickan från 30- talet, en soda behållare och en ishink såklart! Ett kul projekt helt enkelt, kommer bli himla roligt att bjuda hem människor.

Sunday roast

Publicerad 2013-10-13 16:11:32 i Allmänt,

Sista dagen i Essex med familjen innan vi beger oss tillbaka mot Kalmar tidigt imorgon. Haft några superhärliga höstdagar, shoppat, fikat, fyndat vintage och har såklart spenderat flera kvällar på pubben.
Igår var vi ute och åt med föräldrar, syster + hennes pojkvän, väldigt roligt. Nu blir det lamm roast med nanna, och ikväll Downtown Abbey!


En av två busiga hårbollar som sovit med oss och täckt allt i svarta hårstrån. Mindre kul...


Om

Min profilbild

Julia

En rastlös emigrant som hela tiden vill besöka nya platser och träffa nya människor. Har förflyttat mig från Göteborg till Helsingborg, och sedan vidare till Cambridge. Lever just nu studentliv i Kalmar, denna vackra, småländska storstad. Vem vet vart jag hamnar sen...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela