Emigranten

Den småländska kusten utforskas

Branäs

Publicerad 2014-03-11 14:45:58 i Allmänt,

Vi var ju på en långweekend med hela min familj nu i helgen eftersom min morfar fyllde 70. Så det var bara att packa bilen och köra upp i landet! Vi överraskade honom allihopa (15st) då han trodde att det bara var han och mormor som skulle åka.
Branäs var fantastiskt vackert, dock lite varmt för årstiden fick jag höra. Men det fanns snö, och det var himla fint väder 2 av dagarna, så vi var jättenöjda. Andra gången i sitt liv engelsmannen åkte nu, men det gick jättebra!
 
Torsdagen anlände vi rätt sent, så vi tog det rätt lugnt. Fredagen bjöd på moln och plusgrader, men då åkte vi lite bräda i alla fall. På kvällen åt vi en stor födelsedagsmiddag och drack massa champagne! Lördagen bjöd på otroligt fint väder, så vi gick upp tidigt och åkte hela dagen. Med paus för öl och bugare förstårs. Sedan såg vi såklart på melodifestivalen. Söndagen blev mest städning och bilåkning hela dagen, men det var skönt att ta sig hela vägen till Kalmar endå.
Mycket god mat och alkohol den här helgen, så det får bli en väääldigt nyttig vecka nu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Julia

En rastlös emigrant som hela tiden vill besöka nya platser och träffa nya människor. Har förflyttat mig från Göteborg till Helsingborg, och sedan vidare till Cambridge. Lever just nu studentliv i Kalmar, denna vackra, småländska storstad. Vem vet vart jag hamnar sen...

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela