Emigranten

Den småländska kusten utforskas

Mums!

Publicerad 2010-05-24 23:00:28 i Allmänt,

Gillar utbudet i år vill jag meddela... Bulgarien (Miro) ser ut att vara något för dig Anna? Själv tänkte jag besöka Polen för det verkar vara ett himla trevligt land. Marcin, hör av dig till mig snälla!!

Lyssnade på den brittiska låten, och i år har de faktiskt lyckats! En west end- sångare och en nästan- schlager låt.


Soliga söndag

Publicerad 2010-05-23 16:49:46 i Allmänt,

Haft en mycket trevlig helg med lite jobb och en hel del tid i solen. Denna veckan ska bli lika fin med över 30 grader som idag... I lördags så gick vi en långpromenad till en mysig by utanför Cambridge och gick sedan längs ån till en vacker park och världens mysigaste pub för lite öl i skuggan innan jag skulle jobba på kvällen.

Var ute med några roliga jobbarkompisar igår och skvallrade lite, sedan idag så har jag bara stekt i solen eftersom jag är ensam hemma. Tänkte duscha och sticka iväg till affären strax för att köpa glass och lite tidningar (måste börja kolla efter lägenheter till hösten). Sedan kommer jag antagligen hänga i trädgården med Manu Chao hela kvällen.

Ska försöka få med lite bilder från öl-festivalen i veckan, sen hoppas jag på en utlovad romanstisk dag till kusten nästa helg...

Peace out!





Vackra pubar överallt i denna staden

Hej och hå!

Publicerad 2010-05-17 11:07:46 i Allmänt,

Godmorgon världen. En måndag ska startas med pannkakor med citron och syrup samt en stor kopp med nymalt kaffe, det finns inget tvivel om den saken. Börjar inte jobba förens 11.30 idag så tänkte unna mig lite Family Guy med! Jag har blivit väldigt dålig på att blogga, jag vet... Men i mitt försvar så gör jag inga nyttiga och kulturella saker som Isabelle, kanske blir att jag masar mig till ett museum och den botaniska trädgården när mormor och morfar eller pappa och Oliva kommer hit.
Hade en lika trevlig helg som vanligt, blev bjuden på middag och hade myskväll på fredagen, jobbade dubbelshift på lördagen och var sen ute med några jobbarkompisar till 4! Sen sov jag till 3.30 på söndagen med... Det har jag inte gjort på många år!

Kan lika gärna nu avslöja (förlåt om någon får reda på det här i bloggen, som egentligen borde höra det på annat sätt) att jag kommer stanna här i Cambridge en längre tid. Jag får bo kvar här med familjen till slutet av augusti, och jag håller på att försöka planera in en 2 veckors semester i Sverige någonstanns i början där. Sen ska jag förhoppningsvis hitta en lägenhet och börja jobba heltid på Jamie's. Det finns jättemånga möjligheter när man är en del av Jamie-familjen, och jag kan förflytta mig till Australien, San Francisco eller en nya restaurang i Covent Garden om jag vill. Jag vill i alla fall tjäna pengar i höst eftersom jag också är intresserad av en utbildning i city urban design i London... Den kostar pengar, men den låter så mycket roligare än den i Sverige.
Den engelska livsstilen passar mig så mycket bättre, alla är så mycket mer lättsamma här! Jag vill forsätta bo här och se lite vad som händer (det underbara med att inte vara student än), kommer antagligen inte få en sån här chans igen. Sverige känns för litet och tråkigt för mig i alla fall...

Ikväll är det första dagen på öl-festivalen, så det lär bli ännu en härlig vecka! Här är några fler bilder på världens sötaste valpar med:

Tjing



Hen-night

Publicerad 2010-05-04 18:57:40 i Allmänt,

Oj, veckorna går snabbt nu, och det känns som att jag gör saker hela tiden! Förra veckan så var jag ute typ 4 kvällar, och hela helgen sov jag och tog det lugnt.. Nu ikväll så är det dags igen, då Olga på jobbet ska gifta sig, så nästan alla tjejer på jobbet ska go crazy in Cambridge! Själv måste jag upp och jobba imorgon (men det ska flera andra med), så det blir några drinkar med Lina och Emelie innan för att sedan möta upp resten av gänget som tänker äta på Jamie's. Kommer bli himla roligt!
På fredag blir det Iron Man 2 med, I'm SO excited!

Köpte till och med en underbar klänning dagen till ära

Om

Min profilbild

Julia

En rastlös emigrant som hela tiden vill besöka nya platser och träffa nya människor. Har förflyttat mig från Göteborg till Helsingborg, och sedan vidare till Cambridge. Lever just nu studentliv i Kalmar, denna vackra, småländska storstad. Vem vet vart jag hamnar sen...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela