Emigranten

Den småländska kusten utforskas

Ännu en helg

Publicerad 2010-06-27 22:58:03 i Allmänt,

Mycket som händer just nu, min hostess-träning på jamie's, 3 körlektioner denna veckan (snart uppkörning!) och så kommer pappa och Olivia nu på onsdag. Ska bli skönt när körkortsdelen är över, måste börja med planeringen inför nya lägenheten med... Sedan så försöker jag hinna med att gå ut lite emellanåt med, många av de ursprungliga kollegorna försvinner efter sommaren... Men vi har ju staffparty nästa tisdag vilket ska bli så himla roligt!





När min vän Emily Fraser blir världsberömd så kommer jag skryta om att jag kände henne innan allt började... Så vacker röst har hon! Vi hade en jättemysig kväll häromveckan på en pub där okända musiker fick spela




Midsummer fair, jättestort nöjesfält som kom i onsdags!

Äntligen!

Publicerad 2010-06-18 18:42:22 i Allmänt,

Betalade min deposit idag så nu är den min! En liten, söt, fräch studio-lägenhet som har en trädgård på baksidan och en walk in closet maha. Känns helkonstigt att jag ska flytta ut härifrån i augusi, men spännande med!

Den är fiiin


När m&m var här!

Publicerad 2010-06-11 11:56:22 i Allmänt,

Vi hade det himla mysigt, och alla tyckte att de såg så unga ut
 



På en känd fiskrestaurang



Och Punting- det alla studenter underhåller sig med i Cambridge och som är ett måste om man besöker staden

Ännu en tisdag

Publicerad 2010-06-09 21:01:19 i Allmänt,

Har aldrig gillat tisdagar... Lika meningslösa som måndagar. Onsdagar däremot, då snackar vi! Igår var vi och såg den nya satc-filmen, och det var inte så jag hoppade i stolen precis. Rolig, och snyggt, men inget mer!

Dagen har varit tråkig då jag inte behövde vara kvar på jobbet.. Dock så har jag nu informerat dem om att jag vill träna till hostess, kommer bli mycket kul. Imorgon så ska jag ut och äta och på fredag så blir det grillkväll, ska försöka hinna med lite bloggning på lördag när jag är barnvakt!

Det är varmt och ösregnar btw, hoppas på lite mer åskväder i veckan! Åh, jag ska klippa mig imorgon med.
Nu: When Harry met Sally

Och en bild som jag tar med bara för att den är helt awesome.


Lite bilder

Publicerad 2010-06-04 20:09:35 i Allmänt,



Gah, det var så himla mysigt att sitta där i gräset med en massa vänner och testa en massa konstiga öler och cider...




Vad jag gjorde medans jag väntade på min överraskingsmiddag! (Stek med ugnsrostad potatis och en mozarella-sallad). He know's me.

Sommar osv

Publicerad 2010-06-03 17:50:21 i Allmänt,

Nu har vi fatt tillbaka det varma vadret som alla andra tycks ha haft en langre tid. Sitter for tillfallet ute pa hans balkong med iskallt vitt vin och leker ed spotify! Gott vin, tanker pa dig Jennie! Rod har jag blivit nu ocksa... Mannen star inne i koket och lagar finmiddag till mig, 1 timma ska det ta tydligen. Men jag klagar inte, han fyller pa mitt vinglad med jamna mellanrum, och solen ar fortfarande stekhet.
Idag aker mormor och morfar hit, men de kommer inte till Cambridge forens imorgon. Med de har vadret hela helgen sa tanke jag ta med dem till en mysig uteservering, har hela helgen ledig for att kunna spendera den med dem. Ska bli sa kul!
Blir lite bilder sa fort jag orkar ladda upp! De studer jag far over gar tll att leta lagenhet och langta efter 2 harliga sommarveckor med mina underbara vanner och familj hemma
Tjing!

Om

Min profilbild

Julia

En rastlös emigrant som hela tiden vill besöka nya platser och träffa nya människor. Har förflyttat mig från Göteborg till Helsingborg, och sedan vidare till Cambridge. Lever just nu studentliv i Kalmar, denna vackra, småländska storstad. Vem vet vart jag hamnar sen...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela